Aktualności:

Nasz kanał IRC - Porozmawiaj z nami.

Menu główne

THOR challenge.

Zaczęty przez tito, 18 Wrzesień 2018, 08:58

necavi

2 etap w toku na razie nie jest najlepiej 12 miejsce na 18 drużyn :wacko: Link

tito

Wygląda na to, że nie dostaniemy się do 3ciej rundy.  :(

TJM

Pewnie się załapiemy na ostatnim albo przedostatnim miejscu pierwszej dziesiątki - dogonimy tych co kisili zadania przez ten tydzień przerwy.
U mnie energetyka chyba nie lubi BOINCa - za każdym razem kiedy zaczyna się jakiś wyścig w którym wezmę sobie udział zaczynają robić przerwy w dostawie prądu czasami nawet po kilka godzin - w tym tygodniu zaliczyłem 2 po których wszystko mi pogasło, cholery normalnie idzie dostać - nie dość że sprzęt stoi offline bo będąc w robocie (a wracam czasami dość późno - darmowe nadgodziny) nie mogę go odpalić, to jeszcze często coś się po prostu popi... tzn zepsuje.

EDU Enthusiast

Rozumiem ze nie trzeba specyficznych taskow robic?

Wczoraj pod wieczor przylaczylem moj cpu.

necavi

I już - dla nas - po zawodach
Wyniki grupowe:
1 . BiblePay              145 years
2   Byteball.org    110 years
3   Team China      68 years
Niemcy, którzy nas wyprzedzali o rok liczenia i wydawali się być w zasięgu (i 10 miejsce również) zrobili wielki skok i są na 9 miejscu (SETI.Germany 25 years). 10-kę okupuje BOINC.Italy 24 years . Na pociechę (?) dodam, że za nami  zostali AMD Users, USA, Canada, Australia oraz UK.
Dzięki wszystkim za udział w wyścigach :respect:

krzyszp

Ja niestety w drugiej turze wziąłem mały udział, niestety prawie cały sprzęt poszedł w obróbkę danych wynikowych z Uni w tym czasie...

Druk ścienny :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

tito

No cóż - najważniejsze, że braliśmy udział i źle nie wypadliśmy.
Dla wszystkich  :parrrty: