Aktualności:

Nowy polski projekt BOINC - Universe@Home

Menu główne

ToM_aSz Afryka Maj?

Zaczęty przez offline, 02 Grudzień 2024, 20:46

Afryka Test hulaj noga byc moze "Maja i staṣ̌" ...?

TEST MODYFKACJA KIERY HULAJNOGA MOTUS SAM TESTUJE SAM PLACE OK!
HOBBISTYCZNIEVBEZ $ W RAMACH NAUKI

Foto za jakis czasc

Cytat: offline w 02 Grudzień 2024, 20:46Afryka Test hulaj noga byc moze "Maja i staṣ̌" ...?

TEST MODYFKACJA KIERY HULAJNOGA MOTUS SAM TESTUJE SAM PLACE OK!
HOBBISTYCZNIEVBEZ $ W RAMACH NAUKI

Foto za jakis czasc

Taka oto zmiana GRG bedzie zadowolenie komentowac?, byc moze?
Ogladajac ProSze zwrocic na konta ponizej 18 lat na decyzje odnosnie opiekuna, opiekunki, opiekonow itd, albo albo?

OK?

Teraz spradzam podrobione Legitymzcje Pzrtyjno_Sutudeckie OK?

Tak poz tym zawiodłem sie po raz kolejny na Credytach i rywzlizacji dla Pomocy dla projektow,
sama rywalizacja sam w sobie dla Projektow wenetrznie jest jak dlamnie ok
ale ogolny Kredyt jezt chorobliwie Fanatyczny, a to nosi za soba niedomowienia itd ...

Dla niektorych opekonow byc moze ?

GRG moze byc?
VPS OFF WIESZ DLACZEGO PRZUPONIJ SOBIE ROK 2023 KTO MA ZAPLSCIC ZA 50 SZT PO 2C ZS POSTOJ DO FIRMY HATNER
JA BYLEM NAVZSMKNIETYM FOZOROWANYM ODDZIALE DOKUMENTACJZ MEDYCZNA W POSIADANIJ S szanowny psn gryl s szachy nie myslac o vps itd i pozniej interez zycia pisze publicznid z Kaczmarkiem

Update 2_3 Pierwiasek 1 stopnia z 21? z głowy? 2 miejsca po przecinku, dam znac jak policze bez ṣ̌ciemy

Cytat: Grzegorz R. Granowski w 12 Grudzień 2024, 06:14dziękuję ...

chciałem napisać od dawna, że czuje się potraktowany przez Kamrata T. Kaczmarka 'niesprawiedliwie'.

przecież Kamrat wie, że na linuksie się nie znam ... oraz pozdrawiam, GRG

Komu sie żalisz publicznie?
Masz dylemat, że trzeba zaplacic postojowe za 50 VPS do Firmy Hetzner, dla kogo liczyły te VPS,
wiedziałeś doskonale, że trafiłem w 2023 do Szpitala, wiedziałes o tym doskonale, sam dzwoniłes i napierałeś do Gry w Szachy i jak najszybciej rozegraĉ partie, ordynator Willi nr.2 o wszystkim wiedział i nawet sterdził, ze jak grał kiedyś przez tel. to partia trwał a ~2 lata.

Czuje sie wykozystany przez Twoj Fantyzm do Obluczeń a Firma Hetzner nie ma kredytow na potem, po uplywie terminu platnosci wyłancza usługi i nalicza oplaty za nieusuniete VPS jak nie mialem dostepu do Neta na oddziale dozorowanym nie miałem nawet mozliwosci poniewaz wszystkie hasła zostały w gararazu i kody dostepu.

Rozmawialismy i jakos zwisalo na tobie by ogarnac temat, a ja w zamian jeszce dodałem Tobie VPS z Warszawy bo kwota ktorom wlaciłeś pozwalała na to.
Po powrocie w moim przypadku do miejsca zamieszkania z Szpitala mialem stan depresji kody i hadła juz po tym okresie mowa o ponad 2 miesiace konto w Hetzner było juz zablokowane, dostawałem pisma z widykacja, powiadomiłem Ciebie o tym fakcie ze ktoregos dnia Komornik wejdzie na mojam Rente ale tobie zalezalo tylko i wyłacznie na dalszym dojeniu z afriko nie liczacz mojego czasu zdrowia.

Po tym co pisz i jaki masz podejscie do spraw dojenia innych nie pozostaje mi nic innego tylko z uwagi na Twoj stan zdrowia i Fanatyczne podejsvi z nutka "w miare jedzenia rosnie apetyt" tak z Vast.ai tez napisałeś publicznie tu na Forum, że z "Kaczmarkiem zrobiles interes życia"
Pieknie Fatnatyzm zobrazowałeś.