[Pomysł] Kumulator

Zaczęty przez Troll81, 27 Sierpień 2008, 16:54

Troll81

Dla tych co chcieliby zaoszczędzić na zakupie sprzętu komputerowego :D

http://www.kumulator.pl/

jarod_e

Te ceny to takie trochę do niczego ... w pierwszej lepszej wyszukiwarce taki np Asus Eee pc 901 kosztuje od 1300 pln + wysyłka, zamiast 1525 pln i to przy 12 osobach chętnych!!  ::)
Już nie patrzę się nawet na to że mogę go mieć z hurtowni o min 80 zł taniej już przy jednej sztuce ... Ktoś tu próbuje robić ludzi w balona  :P ... chyba sam taką stronę założę  ;D

Troll81

ja tylko zaproponowałem stronkę. Mozesz doć swoją propozycję kupna. Np że kupisz tego lapa za 950 zł i czekać. jak sie zbierze odpowiednio dużo chętnych to i cena spadnie. Asus nie wyśle z taiwany paczki z 12 lapkami tylko szuka kogoś kto odbierze caly kontener. Jak się skrzyknie 200 kolesi to i cena bedzie fajna.

jarod_e

Ja się Ciebie nie czepiam  ;) tylko ostrzegam innych żeby porównywali ceny zanim się zdecydują :)

Troll81

Ja po prostu zglosilem że np takiego a takiego proca kupie w tej a nie innej cenie. Jak do tej ceny nie dojada to nic nie kupie. A jak dojada to kupie w swojej albo i niższej cenie.

jarod_e

No tak, tylko czekasz miesiąc aż coś wyjdzie z tego lub nie ...  :-\
Sam pomysł jest dobry choć nie nowy - wcześniej słyszałem o polskiej stronie na której można było kupić chyba sprzęt AGD, może ktoś pamięta dokładniej?

Troll81

Wiesz... nasza-klasa tez nie była pierwsza :D kwestia po prostu kto lepiej się przygotuje.

Troll81

teraz doszedł jeszcze serwis grupon :D