Użytkownik "meiskam" w FreeRainbowTables

Zaczęty przez Don_Pedro, 07 Kwiecień 2009, 13:57

Don_Pedro

Witam
Wczoraj w nocy przeglądałem z ciekawości statystyki w projekcie FreeRainbowTables i ku mojemu zdziwieniu użytkownik "meiskam" z drużyny AMD Users ma swoim Intelu Pentium M 1.73GHz generuje aż 224,197 punktów :o
Ja na swoim Intel Core 2 Duo E8500 ledwo wyciągałem 1800 punktów na dobę :(
Jak on może tyle punktów zdobywać na takim procesorze?

Pozdrawiam :)

Troll81

Don_Pedro

Ale ma procesor notbookowy, i to dość stary. Na takim laptopie chyba jeszcze nie montowali kart graficznych obsługujących technologię CUDA...

Krystian_Lap

moze liczy na beznetowcu :) a na lapie odsyla i tak mu zalicza

Troll81

my zakładamy uczciwość liczydłowych.... :)

Pigu

musimy to prześledzić z Machlojem - może będzie ciekawie XD

Machloj

Cytat: Pigu w 07 Kwiecień 2009, 19:18
musimy to prześledzić z Machlojem - może będzie ciekawie XD
*foch*

sprawdziłem jego kompy - i sprawa jest baaaardzo dziwna - codziennie odsyła po kilka WU, które mu punktują po 50 kredytów, a w sumie dostaje w ch  ;) olere  punktów ...baaaardzo dziwne....

Troll81

TJM

Wyślij zaproszenie do naszego cheaterskiego teamu  XD

A tak serio, to może gość liczy coś poza BOINCem i admin dodaje mu punkty ręcznie ? W PrimeGridzie też jest coś takiego, odpalałem kiedyś jakąś ich aplikację zanim wbiła pod BOINCa i punkty przyznawał jakiś pozaboincowy automat - przez parę dni codzień wskakiwało mi ponad 1k, aż nawet RAC na chwilę wskoczył sporawy %-)

W razie jakiejś pilniejszej sprawy - jestem często dostępny na kanale IRC B@P, na forum czasami zapominam zajrzeć lub nie mam czasu.

OxyOne

Cytat: TJM w 08 Kwiecień 2009, 00:01
Wyślij zaproszenie do naszego cheaterskiego teamu  XD

TJM zmien sobie nazwe z TJM na WAŁEK...
Znowu znalazles luke z ciebie taki typowy zboczek widzisz luke szparke i juz musisz wykorzystac - nie popusci XD

Oczywiscie żartuje widze ze FH jest u ciebie na celowniku...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

[/url]

taktu

Cytat: NetMonitoring w 08 Kwiecień 2009, 00:15
TJM zmien sobie nazwe z TJM na WAŁEK...

XD

Jeśli testuje wersje CUDA to chyba podłączył tesle do laptopa --> http://pl.boincstats.com/stats/user_stats.php?pr=distrrtgen&st=0&hosts=0&ti=0&co=&date=&or=12