Poważny ogólnopolski zlot 23 lipca Wrocław - Sobótka

Zaczęty przez Troll81, 01 Lipiec 2011, 23:28

krzyszp

A mi jak zwykle zostało oglądanie fotek...
Ile to ja już lat się Panowie (i Panie) wybieram, żeby się z Wami spotkać?  :-\

Fajne zegarki :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

Troll81

NIe wiem. Ale jak bedziesz we wrocku to oczekuję że 15 minut na piwo znajdziesz. Jak nie to ja przyjadę za karę do ciebie wraz z kolegami i będziesz nas musiał odbierać z lotniska i stawiać nam piwo przez tydzień  :whip:

krzyszp

Cytat: Troll81 w 04 Sierpień 2011, 22:54
NIe wiem. Ale jak bedziesz we wrocku to oczekuję że 15 minut na piwo znajdziesz. Jak nie to ja przyjadę za karę do ciebie wraz z kolegami i będziesz nas musiał odbierać z lotniska i stawiać nam piwo przez tydzień  :whip:
A Ty mnie straszysz, czy... szczujesz??? :D

A tak poważnie.
Ten grudzień należy do mnie :) Nawet jak nie będę miał auta pod ręką, to do Wrocka zajrzę...

Moja wizytówka

Troll81

Cyfron

a gdzie filmiki zrobione na zlocie?
Ktoś miał przepisać naszą burzę mózgów... (chociażby z koszulkami)

Ufol

Cytat: Cyfron w 23 Lipiec 2011, 16:52
już nie trzeba nic robić, tylko kliknąć i oglądać:
ustream.tv/channel/boinc-poland
A może by tak wrzucić to na chomikuj.pl? Mam taki pomysł, bo nie wiem jak pobrać ten filmik. Z resztą, czy któryś z Kamratów ma konto na chomiku? Możnaby tam zamieszczać materiały związane z Boinc i dróżyną.

goofyx

Cytat: Cyfron w 24 Sierpień 2011, 09:26
a gdzie filmiki zrobione na zlocie?
Ktoś miał przepisać naszą burzę mózgów... (chociażby z koszulkami)
To ja <- tylko od powrotu ze zlotu mam remonty w domu.
Skończyli mi robić z dachem, to teraz kończą malować w sobotę robię podłogę w pokoju i na pewno wrzucę jak znajdę notatki.

AL

Cytat: Ufol w 25 Sierpień 2011, 10:13
A może by tak wrzucić to na chomikuj.pl? Mam taki pomysł, bo nie wiem jak pobrać ten filmik. Z resztą, czy któryś z Kamratów ma konto na chomiku? Możnaby tam zamieszczać materiały związane z Boinc i dróżyną.

Ja mam - jakby co służę pomocą.

http://chomikuj.pl/AL

A tu macie folder celowy:

http://chomikuj.pl/AL/BOINC

krzyszp

Ja za to moge miejsce na serwerze udostępnić - miejsca mam od cholery, więc jak coś, to nie ma problemu...

Moja wizytówka

GRID

ja nie lubie chomika bo żeby coś tam pobrać trzeba mieć u nich konto - a ja nie mam

AL

Cytat: GRID w 27 Sierpień 2011, 07:46
ja nie lubie chomika bo żeby coś tam pobrać trzeba mieć u nich konto - a ja nie mam

Jest jeszcze chyba opcja udostępniania free kosztem uploadu udostępniającego (mam go sporo w zapasie - zawsze więcej udostępniałem niż pobierałem), ale nie mam z tym doświadczenia i nie wiem jak to działa w praktyce. Ustawię free na folder BOINC i zobaczymy czy nie zalogowani będą mogli coś z niego pobrać.