koniec z hejterami

Zaczęty przez Troll81, 23 Sierpień 2013, 18:04

Troll81

http://www.spidersweb.pl/2013/08/hejting-w-sieci-a-anonimowosc.html

krzyszp

No cóż, firmy już sié cieszá, że bédá mogły łatwiej ścigać internautów za nieprzychylne opinie...  :(

Fajne zegarki :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

cp

No tak, jak nie walką z piractwem, jak nie walką z pedofilią, to może walką z hejterstwem da się uzasadnić postępujące rozszerzanie infigilacji obywateli :deadman:

Krzysiak

#3
Ja mam wrażenie że ktoś podrostu nie nadąża za światem XD

Ale najciekawsze jest to że udostępnianie tych danych firmą  czy osobą prywatnym jest naruszeniem prawa o ochronie danych  XD w telewizji wypowiadał się jakiś urzędnik  :p_arr:
kolejna kołomyja 



>>Moja szczegółowa sygnatur<< %)                                      >> Spis moich odkrytych liczb pierwszych << :whistle:

flaku

W temacie: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14479229,Sokolow_vs_bloger__Firma_chce_150_tys__zl_za_naruszenie.html Wzywam do bojkotu

krzyszp

Cytat: flaku w 23 Sierpień 2013, 21:24
W temacie: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14479229,Sokolow_vs_bloger__Firma_chce_150_tys__zl_za_naruszenie.html Wzywam do bojkotu
Oj, strzelił sobie Sokołów w kolano... I BARDZO DOBRZE - chętnie zobaczę jak dostają po d... w sądzie, zwłaszcza że chłopak żyje w UK i jestem gotów się założyć, że już kilka dobrych kancelarii ustawia się do niego w kolejce (w zamian za część odszkodowania za tracone dochody w wyniku zakazu publikowania treści na temat Sokołowa).

Ps. Ma ktoś może kopię tego filmiku, żebym mógł na serwer wrzucić? :)

Fajne zegarki :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

Szopler

Poszukaj na wykop.pl ;)

flaku

https://www.youtube.com/watch?v=9NRORtT1i_M

Troll81


Dario666

To tak samo jak z mielonym od Kani (i nie tylko od niego, ale wszystkie mielone paczkowane). Posiada on 1/3 wody i jego usmażenie (700g) trwa około pół godziny - można się pochlastać. Mięso kupione i zmielone na miejscu w garażerce usmaży się w max. 15 minut.