Forum GRA - Kto ostatni napisze tu posta wygra!!! (6. edycja)

Zaczęty przez tito, 01 Lipiec 2022, 00:02

SzaMoT

https://nci.boinc.goofyx.pl/
Wznowiono od czerwca 2024.

necavi

Rzeczywiście, nawet nie zauważyłem, że go nie było. Pewnie dlatego, że projekty nie męczące cpu mam stale włączone.

stiven

Na stare konto nie mogę się zalogować, przy próbie utworzenia nowego woła o kod rejestracyjny. Ktoś wie gdzie go znaleźć?

SzaMoT

Cytat: stiven w 23 Marzec 2025, 19:09Na stare konto nie mogę się zalogować, przy próbie utworzenia nowego woła o kod rejestracyjny. Ktoś wie gdzie go znaleźć?
Projekt wystertował od nowa, kod rejestracyjny: zaproszenie

stiven

Dzięki. Wygląda na to że nie karmi, brak zadań.

tito

tito

kva.pl

Złamałem mały palec w prawej stopie. Jest kompletnie bezużyteczny, ale jak jest złamany to bardzo, ale to bardzo utrudnia życie :/

tito

tito

necavi

Już wstałem!
Co macie ciekawego do liczenia. Tzn. są jakieś wyścigi???

tito

Najlepszy wyścig ever - z kimś :P ja np gonię 4ys ia, a On od 2 dni odpuścił.

kva.pl

Cytat: tito w 01 Maj 2025, 18:58? Bliskie spotkanie z kantem łóżka?

Mój kot, przyszła gwiazda youtube'a postanowił zeskoczyć z szafki prosto pod moje nogi i od razu się rozpłaszczyć pt "głaszcz i podziwiaj". A że zdeptać nie chciałem to się potknąłem o futrynę. Ja poleciałem, a palec został :)

sknd

kva.pl

sknd

pytanie z innej beczki, sory nie chce mi się przekopywać forum ;)
co sądzicie o projekcie minecrafthome? Parę dni temu zaczął mi karmić i już mam 180 tysi 8-0

tito

Zabawny, ale przepłacony w sposób tragiczny na CPU. GPU karmi w miarę normalnie, CPU... Opłaca się dociągnąć do checkpointa i tyle.
Zresztą temat punktacji był podnoszony na ich forum i została obniżona :D
Teraz jest okres punktacji CPU x2 ze względu na problemy z WU 2 tygodnie temu.
PS Od wczoraj kolejna aplikacja wywala same błędy - ciekawe jaki będzie odzew.

kva.pl

Ja tam takich nie licze, szkoda mi pradu na nienaukowe rzeczy.

tito

Czego nie liczę to ruskich projektów. W takich jak Minecraft podoba mi się, że ktoś zdobywa wiedzę, do tego nie jest to totalnie bzdurny projekt, bo ilość ludzi grających w Minecrafta jest spora, zaś informacja o najwyższym kaktusie dotarła nawet do mojego syna, bo jakiś Gutek w necie o tym opowiadał na swoim kanale, więc może idea BOINC dotrze do kogoś.
No i moze uda mi się dociągnąć kolejny check point

kva.pl

tito