Forum GRA - Kto ostatni napisze tu posta wygra!!! (7. edycja)

Zaczęty przez tito, 10 Lipiec 2025, 21:42

lolek

@tito doceniaj, nie nudziłeś się.
@SzaMoT Nigdy nie byłem wielkim fanem sygnaturek. Ani jak miałem rac na poziomie 1000, ani teraz

DrEwNiaNy_SzaMot

Zmieniłem podpis badge dla lepszej widoczności.
Wszystkie NICK z wielkich liter.
Dodatkowo zamieściłem rok, lata wsparcia dla Nauki Wspólnej Inicjatywy SKB@P VPS.
Wszyscy otrzymali tak zwane badge za wsparcie (♣).
r.oznacza dany rok wsparcia.
s/k - System Kaucyjny.
s/w - surowce wtórne do ponownego przetwarzania.
z/s - zlecenie stałe

Jeśli są osoby niezadowolone ze zmian w podpisie, proszę składać wnioski, z uwzględnieniem powodu o prośbę zmiany.

Ciekaw jestem ile godzin/minut/sekund będę wygrywał w tym temacie.

tito

lolek

DrEwNiaNy_SzaMot

Grzegorz R. Granowski

lolek

tito

lolek

DrEwNiaNy_SzaMot

Może to ostatnia wiadomość na koniec kwietnia 2026?
Przed nami majówka. Zapowiada się ocieplenie

luk154

lolek

Widzę że SKB w Einstein szaleje. 12 x v100 i 3080. Szacun

DrEwNiaNy_SzaMot

Cytat: lolek w 30 Kwiecień 2026, 10:52Widzę że SKB w Einstein szaleje. 12 x v100 i 3080. Szacun

Zapomniałeś dodać PG AP 4 x V100
A tak poza tym dziś będą likwidowane V100, 1 host po utracie 2 x V100,
jest offline ale liczy na CPU bez opłat

lolek

Likwidowane przez Ciebie, czy czas się kończy? Ps wiem że wolisz discorda, ale na forum przyda się trochę ruchu

DrEwNiaNy_SzaMot

Czas na niektórych hostach dobieg końca.
Liczy RTX 3080 i host darmowy 15 zadań CPU Asteroid bez GPU.
Jak na razie budżet nie pozwala na więcej

lolek

DrEwNiaNy_SzaMot

WCG próbuje połączyć konto dla SKB@P VPS. Rok temu "udało" na jakiś czas połączyć CPID (zmiana adresu e-mail). Po jakimś czasie, jak host policzył kilka zadań znów konto się odłączyło, a później projekt nie eksportował statystyk. Na Forum WCG inni też zgłaszali rozjechane CPID

DrEwNiaNy_SzaMot

Cytat: SzaMoT w 03 Maj 2026, 21:09WCG próbuje połączyć konto dla SKB@P VPS. Rok temu "udało" na jakiś czas połączyć CPID (zmiana adresu e-mail). Po jakimś czasie, jak host policzył kilka zadań znów konto się odłączyło, a później projekt nie eksportował statystyk. Na Forum WCG inni też zgłaszali rozjechane CPID

SKB@P VPS kilkadziesiąt zadań WCG przeliczył, CPID bez zmian.
Zmieniłem teraz adres e-mail na inny, CPID w projekcie się zmienił, poczekam aż serwis BS wyłapie zmianę.
Spróbuję zmienić z powrotem za kilka dni.Jak do tego czasu projekt będzie eksportował statystyki, a z tym różnie bywa.
Jak tylko uda się połączyć CPID to nie będą liczone zadania.
WCG po zmianach praktycznie można sobie darować, w obecnym kształcie niepowodzeń

DrEwNiaNy_SzaMot

Dla WCG Cross-Project Id:   
27b0939ee3b680fc74d88a71d8198df9
Bez zmian, wpadłem jeszcze na pomysł zrobić hosta z najnowszyM BM, jakiś laptop z WIN 10 jest w domu nieużywany.
Podepne tam wszystkie projekty SKB@P VPS, może to pomoże?
Zmieniłem jakiś czas temu adres e-mail na inny zmiana CPID była natychmiastowa, po paru dniach z powrotem na właściwy ale nie ma rekcji zmiany CPID.

tito