Awaria projektu

Zaczęty przez Bober, 21 Maj 2007, 11:42

Bober

Ze względu na awarię projektu (która już minęła) moje hosty nie chcą się teraz połączyć. Nie mam do nich dostępu. Zauważyłem, że w takich przypadkach (tj gdy nie ma kontaktu z projektem) manager ogromnie wydłuża czas do następnego połączenia.

Ktoś wie czy ma to jakiś limit? Boję się, że dopiero za 10 dni się połączą.  :evil:

EDIT:
Jeden się połączył i nie dostał nowych jednostek, więc awaria trwa nadal. :evil:

KrzychuP

---------- 13:10 21.05.2007 ----------

U mnie na pewno nie odsyła ABCbeta, normalną mam jedną jeszcze do przeliczenia. Najbardziej bety mnie martwią, bo jutro mam deadline :(

To news ze strony ABC:
Cytat13 May, 2007
I'm going away to Italy for 3 weeks, my colleague Willem Jan will monitor the project. If you tested the mac client in beta, please let us know.
Ciekawe, czy wspomniany Willem jest kumaty w tym temacie, bo jak nie, to z naprawą awarii trzeba będzie poczekać gdzieś do 4-5 czerwca :(

---------- 16:22 ----------

Wygląda na to, że wszystko wróciło do normy.
Próbki odesłane. Punkty przyznane :)

Bober

I pobiera nowe  :D

KrzychuP

Tylko czemuż nie exportuje statystyk do BoincStats  :?:

Bober

I znowu nie działa :cry:
Ja się tak wysilam a wszystko się sprzysięga przeciwko mnie  ](*,)

Mam nadzieję, że na krótko tym razem.

EDIT: Dobra, było krótko :)

Robert1970

sprawdziłem - u mnie wszystko gra - pewnie już naprawili :)

patyczak

Hmm, kolejna awaria projektu, czy tylko mi nie chce przysyłać nowych próbek?  :?

Wydaje się, że już działa :) oby tak działało cały czas  :)
Skeczu z papugą nie będzie

KrzychuP

Wygląda na to, że admin projektu powrócił do pracy. Dziś dostałem wyrównanie punktów w ABCbeta. Całe 748.53 pkt.  8)

cezar

Też dostałem zaległe punkty. Ale za to od nocy nie mogę odesłać wyników i strona nie działa w ABC@home. Czekam na poprawę sytuacji.

Próbki odesłane.                  
Jednak nie pobiera mi od wczoraj nowych? Czy tez tak macie?

patyczak

Niestety też tak mam, jak widać cały projekt im nawalił. Na głównej stronie ABC@home nic na ten temat nie napisali, oczywiście jak tylko uda się na tą stronę wejść. Nie pozostaje nic innego jak tylko uzbroić się w cierpliwość.

cezar

Mam już WU do liczenia.

patyczak

Ktoś wie dlaczego strona projektu w dniu dzisiejszym nie jest dostępna? Czyżbym coś przegapił? ???

stasieks

Jakis problem maja z domena.

Projekt dziala i ma sie calkiem OK  ;)

abc.math.leidenuniv.nl/