Aktualności:

W MEDIA znajdziesz grafiki, banery i avatary

Menu główne

SKB@P VPS

Zaczęty przez SzaMoT, 20 Kwiecień 2023, 19:05

SzaMoT

Cytat: SzaMoT w 21 Marzec 2025, 20:54DLA KONTYNUACJI uruchomiłem 2 rdzenie, te same co kiedyś (AMD EPYC 9654)
niech sobie liczy powoli, proszę nie wpłacać na cel SKB@P VPS, jakoś nie czuję sie na siłach by coś wiecej
podziałać.
Obecnie liczy PrimeGrid, Asteroids, SRBase
Cytat: tito w 22 Marzec 2025, 11:20Ale jak to nie? Przecież ja dziś wracam do kraju i w tygodniu chciałem wpłacić. :(  jakby Ci wróciła chęć, to daj znać. Trzymaj się.

Aktualizacja
Czuję się znacznie lepiej, liczą te 2 rdzenie jako VPS,
Od wczoraj uruchomienie GPU.
Jakby ktoś chciał dołożyć cegiełkę jako wsparcie dla GPU|CPU, inicjatywa wspólna do wpłat aktywna.

Teraz liczy 5 x 5070 plus 94 wątki, 47 fizycznych rdzeni, 1 host stała cena, 2 ten co ma 4 x 5070 z licytacji, jak długo policzy nie wiadomo, na razie liczą, plus jest jeszcze jedna 4080S plus CPU Ryzen 5950x ale obecnie został przelicytowany jest wyłączony.

Pozdrawiam

SzaMoT

W tym roku inicjatywa SKB@P VPS została zasilona przez 2 Darczyńców tito, SzaMoT, ?

PS.
Trochę mało osób ale dajemy radę coś podziałać na wynajętych hostach.

Pozdrawiam

tito

Serio?
To wszystko do tej pory to Ty? Szacun.

chr80♂°🛰�

Nadal inicjatywa SKB@P VPS jest anonimowa tzn. nic nie jest wpisane w Primegrid w ustawieniach REAL name ?

SzaMoT

Cytat: chr80♂°🛰� w 06 Wrzesień 2025, 20:30Nadal inicjatywa SKB@P VPS jest anonimowa tzn. nic nie jest wpisane w Primegrid w ustawieniach REAL name ?
Z tego co mi wiadomo musi być prawdziwe imię, dlatego dałem od początku anonimowo zgłoszenia do T5K

chr80♂°🛰�

Cytat: SzaMoT w 06 Wrzesień 2025, 21:33
Cytat: chr80♂°🛰� w 06 Wrzesień 2025, 20:30Nadal inicjatywa SKB@P VPS jest anonimowa tzn. nic nie jest wpisane w Primegrid w ustawieniach REAL name ?
Z tego co mi wiadomo musi być prawdziwe imię, dlatego dałem od początku anonimowo zgłoszenia do T5K
Ile grozi jak byś wpisał Boinc Poland?

SzaMoT

Dożywocie
REAL name   Boinc Poland

chr80♂°🛰�

Cytat: SzaMoT w 07 Wrzesień 2025, 06:44Dożywocie
REAL name   Boinc Poland
To wpisz swoje lub cokolwiek.
Niby proste ale wszystko wam przychodzi z wielkim trudem.

SzaMoT

Cytat: chr80♂°🛰� w 07 Wrzesień 2025, 15:16
Cytat: SzaMoT w 07 Wrzesień 2025, 06:44Dożywocie
REAL name   Boinc Poland
To wpisz swoje lub cokolwiek.
Niby proste ale wszystko wam przychodzi z wielkim trudem.
Cytat: SzaMoT w 26 Październik 2024, 16:35Cyt.
"Drogi Primefinderze,

Gratulacje! Nasze dane wskazują, że zarejestrowany przez Ciebie komputer znalazł unikalną liczbę pierwszą. Na tym komputerze działa BOINC, jest on dołączony do projektu PrimeGrid i jest przypisany do Generalized Fermat Prime Search . To, co czyni tę liczbę pierwszą wyjątkową, to fakt, że jest ona wystarczająco duża, aby znaleźć się na liście Top 5000 w The Largest Known Primes Database .

Ponieważ jesteś znalazcą, to Tobie przypisuje się dokonanie odkrycia.

PrimeGrid może zgłosić prime w Twoim imieniu. Jeśli chcesz, aby PrimeGrid zgłosił prime, edytuj stronę preferencji PrimeGrid . W sekcji Reporting primes to the Prime Pages włącz automatyczne raportowanie prime, aby udzielić pozwolenia. Twoje PRAWDZIWE IMIĘ i NAZWISKO są wymagane przez Prime Pages do zgłaszania prime. Twoje imię musi być poprawnie sformatowane jako Imię Nazwisko. Na przykład: John Smith

Proszę NIE zmieniać nazwy użytkownika, aby odpowiadała Twojemu prawdziwemu imieniu. Prosimy o włączenie funkcji Prime reporting w Preferencjach PrimeGrid. Jeśli wolisz nie klikać powyższego łącza, na dowolnej stronie internetowej PrimeGrid kliknij na Twoje konto po lewej stronie. Na wyświetlonej stronie powinieneś kliknąć na dolny link w sekcji Preferencje , oznaczony jako Preferencje PrimeGrid . To umieści Cię w tym samym miejscu, w którym kliknąłeś powyższy link i powinieneś postępować zgodnie z pozostałymi instrukcjami. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, skontaktuj się z nami, a pomożemy rozwiązać wszelkie problemy.

Jeszcze raz gratuluję znaleziska i witam na liście Top 5000! Dziękujemy za udział w PrimeGrid.

Pracownicy PrimeGrid

UWAGA: Będziesz mieć 19 dni na odpowiedź. Następnie powiadomimy osobę sprawdzającą i umożliwimy jej zgłoszenie. Jeśli nie będzie chciała zgłosić, prime zostanie przypisany do anonimowego konta."

Było wpisane Rozległy a musi być format dwuczłonowy (imię, nazwisko), wpisałem Anonymous

Pisałem w tej sprawie ale nikt się nie odniósł co do nazwy zgłaszanych liczb do T5K Teraz napisałeś
sugestie co do zmiany, zostało to zmienione z sugerowaną nazwą, i to nam "wszystko" przychodzi z "wielkim trudem"?

chr80♂°🛰�

Zawsze można ponowić pytanie, bo tu wszystko przychodzi z trudem - rozumiem każdy ma swoje sprawy i mogło to umknąć.
Anonymous - to też nie jest prawdziwe.
Wpisz siebie lub imię i nazwisko jakiegoś z wielkich Polaków?
Pozdrawiam.