Jednostka pomimo 100% liczy się dalej

Zaczęty przez michal_saper, 23 Lipiec 2008, 19:19

michal_saper

Problem jak w temacie. Liczy się wu, aplikacja FightAIDS@Home 6.05 przeliczyła się w czasie 7 h i 13 m Nie sypała błędami. Nie mogę jej zaraportować. Klikałem wielokrotnie już na "Zaktualizuj projekt" ale to nic nie dało.
Znajomej próbka SETI liczy się, ale procentów jej nie przybywa. Przeliczyła jedną jednostkę dostała pkt. a za drugą przeliczoną jeszcze pkt do tej pory nie otrzymała, pomimo iż zaraportowała ją przedwczoraj wieczorem.

Troll81

a co masz w komunikatach boincmanagera

michal_saper

wu liczyło się tak przez ponad godzinkę po czym próbka się odesłała. Problem sie rozwiązał :P A znajoma jak nie dostała kredytów za próbkę SETI tak ich do tej pory nie ma. Zapytam w tym już temacie, dlaczego do tej pory pkt nie dostała oto link: http://setiathome.berkeley.edu/results.php?hostid=4478826

Troll81

punkty nie są przydzielane od razu po zaraportowaniu. czasem trzeba poczekać nawet kilka dni. Ale co się odwlecze to nie uciecze :D

IThorne

Niech poszuka na stronie SETI na swoim koncie dział pending, tam jest ta próbka.

Niech się nie denerwuje, bo mi jedna próbka zapunktowała po tygodniu.

michal_saper

Ona jest nowa w całej tej zabawie, więc zdaje jej się że to wszystko działa szybko i bezproblemowo... No i udało mi się zwerbować nową osobę do naszej drużyny  8)