Aktualności:

W MEDIA znajdziesz grafiki, banery i avatary

Menu główne

Obrońcy festung breslau łączcie się :D

Zaczęty przez Troll81, 08 Wrzesień 2008, 17:06

KrzychuP

Cytat: Troll81 w 05 Lipiec 2009, 22:56
pomnik fredry na rynku :D na przeciwko bzwbk :D

Ja bym powiedział, że przy samym Spiżu  ;)

OxyOne

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

[/url]

Troll81

Pan Jarek Wróblewski powiedział że postara się przyjść :D

OxyOne

Cytat: Troll81 w 06 Lipiec 2009, 08:51
Pan Jarek Wróblewski powiedział że postara się przyjść :D

Dobrze ciesze sie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

[/url]

Troll81

a więc krótkie podsumowanie

spotkanie o 18:30 dziś pod fredrą na rynku
spotykają się
Troll
OxyOne
KrzychuP
Patyczak
Jarek Wórblewski (jak da radę)

zabiorę aparat to może sobie nawet fotę trzaśniemy :D

KrzychuP

Cytat: Troll81 w 06 Lipiec 2009, 12:24
zabiorę aparat to może sobie nawet fotę trzaśniemy :D

Jak najbardziej popieram, trzeba uwiecznić tę wiekopomną chwilę pierwszego spotkania teamowiczów w tak ogromnej liczbie.  ;D

p.s. a będziesz pamiętał Trollu o tym, co mógłbyś zabrać, a co by mi się przydało?  ;)

Troll81

HA... udało się

stawili się
Patyczak
Troll
OxyOne
KrzychuP
Jarek Wróblewski

i jako że najbliżej Fredry jest spiż :D poszlim do Spiża na piwko i gadanie. Oprócz gadania godzinami o sprzęcie sieciach i innych duperelach, ukuła się mała wizja stworzenia czegoś być może przydatnego na GPU :D Propozycja została przyjęta z entuzjazmem i zgłosiło się już dwóch kozł... znaczy się testerów potencjalnej aplikacji. Ale że projekt jest w powijakach i w sferze marzeń to na razie o nim cicho sza :D Piwko było smaczne :D atmosfera miła (choć czasem zaczynaliśmy mówić po "chińsku") a i ludziska zacni. Jako żem jest fajtłapa to o aparacie zapomniałem i będziem się musieli zadowolić zdjęciami z komórki.

KrzychuP

a gdzie wrzucasz?

ja bym też 2 sztuki od siebie zamieścił  :)

OxyOne

Najbardziej gadatliwi byli:

1.KrzychuP
2.Patyczak
3.Jarek Wróblewski
4.OxyOne
5.Troll81

[/url]

Troll81

na naszą wiki :D

OxyOne ja bym odwrócił kilka miejsc :D tym razem ty gadałeś więcej ode mnie :D

tak na szybko foty wrzucone

Pigu

OxyOne

[/url]

Szopler

Ci dwaj z pierwszej fotki to rodzina ;) ?

OxyOne

Cytat: Szopler w 06 Lipiec 2009, 23:22
Ci dwaj z pierwszej fotki to rodzina ;) ?

XD XD niee chyba niee

to Jarek Wróblewski i Patyczak

[/url]

Szopler

Rzuca się w oczy pewne podobieństwo  %)

patyczak

Jak widać po ostatnim zdjęciu zabawa była przednia  XD
Skeczu z papugą nie będzie

OxyOne

Panowie nastepne spotkanie to w miejscu gdzie nie bedzie ludzi, tzn gdzies gdzie bedzie mozna porozmawiac swobodnie.
Trollu jak mówił o sklejaniu 32bit przez Sesefa, Jarek natomiast ze trzeba wyzszy pułap gdziesz ok 128bit, ja mowie ze moje 3200 rdzeni łykaja wszytko - mina goscia podsłuchujacego nas - bezcenna.

[/url]

sesef

Cytat: OxyOne w 06 Lipiec 2009, 23:57Trollu jak mówił o sklejaniu 32bit przez Sesefa, Jarek natomiast ze trzeba wyzszy pułap gdziesz ok 128bit, ja mowie ze moje 3200 rdzeni łykaja wszytko - mina goscia podsłuchujacego nas - bezcenna.

Heh, to się weźmie 4x 32 i będzie 128 bit, zamiast 2x 32. Przy 128 bitach to już będą spore liczby, ciężko wyobrazić sobie liczbę 64 bit a co dopiero 128

Troll81

Fakt że miejscami sąsiedzi mieli miny nietęgie :D

Pierwsza fota od lewej Patyczak z prawej Jarek Wróblewski
Druga fota od lewej widać kawałek mojej czupryny obok OxyOne Dale KrzychuP i Patyczak
Trzecia fota znów Patyczak i Jarek Wróblewski
Czwarta fota OxyOne i KrzychuP
Piąta fota ręce OxyOne KrzychuP Patyczak i kawałek głowy Jarka Wróblewskiego
Szósta fota Jarek Wróblewski
Siódma fota OxyOne i KrzychuP
Ósma fota Patyczak

KrzychuP

Cytat: Troll81 w 07 Lipiec 2009, 09:00
Pierwsza fota od prawej Patyczak z lewej Jarek Wróblewski
Tu akurat na odwrót. Z lewej Patyczak, a z prawej Jarek. Chyba, że nie wiem, która to prawa ręka.

Troll81

poprawione :D to ja z rana nie wiem która to prawa :D

OxyOne

KrzychuP wiesz co pamietam jak sie przedstawiałes, pozniej cos wspomniałes o mostach, nastepnie ze lecisz...ty zawsze tak duzo mowisz?  XD
Trollu81 zagadał nas to fakt. Jarka usłyszymy dopiero za 2 tyg jak przetrawi serie monologów Trolla wystrzelona z szybkoscia karabinu maszynowego... Fajnie bylo tyle ze krótko...

Edit:
Panowie to kiedy sie spotykamy? z naszym tepem to za jakies 6msc

[/url]

Troll81

Jakby sie jeszcze komuś zechciało arta wysmazyć :D na naszej wiki.... Krzychu podeślesz mi swoje foty??

KrzychuP

Fotki już są na Wiki:

Na pierwszym od lewej:
Patyczak, Jarek

Na drugim i trzecim od prawej:
OxyOne
Troll81
Jarek Wróblewski
Patyczak

@Oxy
Co do mojej gadatliwości, to masz rację: nie jestem zbyt gadatliwy.  :)
A że jestem tylko zwykłym inżynierem mostowcem i przeciętnie znam się na tematyce komputerowej, to trudno było mi się wbić w Twój monolog przeplatany mini-monologami Trolla, rzeczowymi odpowiedziami i wypowiedziami Jarka i wnikliwymi, acz dość sporadycznymi pytaniami Patyczaka.  %)
XD

Niekumaty Burak

Dzisiaj na Onecie jest artykuł "Groźna sekta u wrót Wrocławia". Myślałem, że nasi koledzy mają kłopoty.
Navigare necesse est, vivere non est necesse.

Troll81

Jako że zbliża się AP26 GPU :D to gdy już powstanie, można by kolejny zlot zrobić :D

Troll81

http://wiadomosci.onet.pl/2700,2032323,w_arsenale_otwarto_wystawe_wrzesien_1939,wydarzenie_lokalne.html

zapraszam wszystkich na wystawę :D

Troll81

Oto lista obrońców twierdzy Breslau :D

tkazim
patak
miki
Troll81
Kaimoon
gregorius
patyczak
milla_poland
KrzychuP

Można by się spotkać :D np na grzańca albo krupniczek :D

OxyOne

[/url]

Troll81

KrzychuP

albo zapomniałeś o OxyOne albo przeprowadził się do innego miasta  ;)
No i jeszcze Jarek Wróblewski :)

Troll81

przepraszam......

tkazim
patak
miki
Troll81
Kaimoon
Jarek Wróblewski
gregorius
OxyOne
patyczak
milla_poland
KrzychuP

Akira

Troll81

Akira

I dlatego jestem gorszy  :( Ja też chce   XD

Troll81

a kiedy możesz być we wrocku na piwo???

Akira

Się dostosuje tylko odpowiednio wcześnie chciałbym wiedzieć :P No i najfajniej by było jakby to był weekend.

emik

mi się nie opłaca przyjechać raptem na parę piwek - więc jeśli pić to do białego dnia

Troll81

Co byście powiedzieli na spotkanie w piątek??

OxyOne

[/url]