Obrońcy festung breslau łączcie się :D

Zaczęty przez Troll81, 08 Wrzesień 2008, 17:06

Akira

Troll81

Akira

Troll81

Wolałbym 18 i wieczorem bo może mi się przytrafić wypad na narty :D Jak ozdrowieję do końca.

Akira

Dla mnie to trochę za późno bo jeszcze do Legnicy muszę wrócić...

Troll81

Prosze wszystkich zainteresowanych o jakąś formę kontaktu i zaproponowanie realnego terminu spotkania. W niedzielę mogę dopiero późno wieczorem bo szykują się narty.

Troll81

Czyżby pomysł upadł??? chętnych nie widać. to może w tygodniu?? o 18 na piwko gdzieś w rynku??

Troll81

Hej wrocławianie jak z tym spotkaniem?? umawiamy się czy nie?? 

Troll81

Czy w tym tygodniu dalibyśmy radę ?? wieczorkiem
powiedzmy godzina 20 ?? Bo na weekendy szleję w czeskich górach :D jak to troll :D

emik

jak byś przejeżdżał kiedyś przez Kudowę i miałbyś czas to możemy się spotkać na złotym napoju :parrrty:

Troll81

emik

Troll81

No i chętnych na piwko w spiżu brak..... a przecież wszyscy w jednym mieście mieszkamy i dojechać choćby i tramwajem na godzinkę się da.

OxyOne

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

[/url]

KrzychuP

Chęci to ja mam, ale kasy nie...

i z czasem też kiepsko...  :(

OxyOne

Cytat: KrzychuP w 16 Luty 2009, 12:37
Chęci to ja mam, ale kasy nie...

i z czasem też kiepsko...  :(

znajdz sobie czas reszta sie znajdzie...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

[/url]

KrzychuP

i tu może być problem, bo terminy mnie gonią  :-\
i tak już po nocach siedzę

Troll81

a kiedy terminy przestaną cię gonić??

KrzychuP

marzec/kwiecień może się wyrobię

Troll81

to już chyba szybciej ten ogólnopolski zlot zrobim :D

Troll81

Jak tam stoicie z terminami obrońcy wrocławskiej twierdzy?? Da radę się na piwku spotkać?? Może i pana Jacka Wróblewskiego namówim na małe pieniste w spiżu?? :D

emik

OxyOne

Cytat: Troll81 w 17 Kwiecień 2009, 23:11
Jak tam stoicie z terminami obrońcy wrocławskiej twierdzy?? Da radę się na piwku spotkać?? Może i pana Jacka Wróblewskiego namówim na małe pieniste w spiżu?? :D
Kiedy?

[/url]

Troll81

Racja :D Jarka :D Mea Culpa :D w tygodniu wam pasuje czy w weekend??

KrzychuP

Ja jeszcze jestem przez jakieś 2 tyg. uziemiony fuchą.
Mnie raczej w tygodniu pasowałoby, ale możemy negocjować ;)

Troll81

OxyOne

Cytat: Troll81 w 18 Kwiecień 2009, 11:45
za dwa tygodnie w tygodniu?? :D

mnie tez w tygodniu pasuje wieczorami

[/url]

Troll81

ok no to się zgadamy :D
za dwa tygodnie w tygodniu wieczorkiem na piwku :D

Troll81

Co powiedzielibyście na spotkanie w tym tygodniu?? Piwko w Spiżu i rozmowy o "przetwarzaniu" :D ??

OxyOne

oki

teraz?? to ja ide za jakies 15 min bede... :D

[/url]

Troll81

myślałem raczej jutro lub pojutrze :D

OxyOne

Cytat: Troll81 w 05 Maj 2009, 19:04
myślałem raczej jutro lub pojutrze :D

oki to zbieraj ekipe...

[/url]

Waldek1989

fajnie macie ,że jesteście z wrocka, kiedyś to i ja bym sie zapisał na spotkanie, tylko problem taki ,że nie chce mi się jeździć autobusem ,więc przyjechałbym dupowozem ale wtedy z piwka nici  :( natomiast mam nadzieje ,że jak będzie euro we wrocku to się spotkamy większą ekipą   :)

Troll81

Troll81

w ten weekend odbędą się dni fantastyki w leśnicy w pałacyku. Zapraszam wszystkich fanów :D

http://www.dnifantastyki.pl/

impreza pod znakiem gwiezdnych wojen

Troll81

http://www.biegigorskie.pl/index.php?view=details&id=74%3Axvi-otwarte-mistrzostwa-w-biegu-gorskim-na-l&option=com_eventlist&Itemid=64#Scena_1

MOżna by wykorzystać tę Imprezę na zlot :D na górze browarek :D a potem zejście i powrót busikiem pod galerię dominikańską :D

Troll81

Ktoś się wybiera??? na ślężę w tę sobotę?? truchcikiem :D

emik

jak dziś z Kudowy wyruszę to chyba na środę dobiegnę XP

Troll81

:D ale start jest w sobótce u stóp ślęży :D a do wrocka zapraszam cię Emik na piwko :D

Troll81