Nowe paczki 04se08xx.

Zaczęty przez OxyOne, 01 Listopad 2008, 10:21

OxyOne

Co to za paczki 04se08ac.xxxx.... licza sie po 4-5min, mieliscie juz do czynienia z nimi?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

[/url]

Pigu

OxyOne

Cytat: Pigu w 01 Listopad 2008, 10:44
jak płacą?
jak za zboże od tony i w €.
a tak powanie nie mam zielonego pojecia nawet nie wiem jak to sprawdzic. :(
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

[/url]

emik

http://setiathome.berkeley.edu/workunit.php?wuid=357513210

OxyOne

Pigu tyle płaca
Granted credit 17.260670182606

Moze wytłumaczycie mi o co tu chodzi?

CPUID: Intel(R) Xeon(R) CPU           E5430  @ 2.66GHz
     Speed: 4 x 1907 MHz
     Cache: L1=64K L2=6144K
  Features: MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3

Konkretnie chodzi mi o linijke Speed

[/url]

Pigu

|-? pozazdrościli milce punktów?

OxyOne

Cytat: Pigu w 01 Listopad 2008, 13:28
|-? pozazdrościli milce punktów?

nie no oki płaca w ciagu godziny mozna by wyrwac o ile licze dobrze ok  170 -200 punktów na godz. na core

[/url]

emik

a Milky ok 216pkt/h na rdzeń

OxyOne

Cytat: emik w 01 Listopad 2008, 13:55
a Milky ok 216pkt/h na rdzeń

tak na normala bez optymalek?

ale zaraz nie za duzo?
no bo 1h = 216pkt czyli 216*24= 5184 * 8(core) = 41472 pkt/24h - cos za duzo albo cos nie łapie  ;)

[/url]

Pigu

Troll81

najpierw freeHAL potem milky teraz Seti.... hm... czyżby rewolucja w kredytowaniu??

OxyOne

Cytat: Troll81 w 02 Listopad 2008, 02:20
najpierw freeHAL potem milky teraz Seti.... hm... czyżby rewolucja w kredytowaniu??

miłosc sie skonczyła

tym bardziej ze bez optymalek nie uzyskasz takich wyników
freeHAL tez ma?

[/url]

cezar

Freehal jeszcze liczy jako dodatkowe zadanie(na quadzie mam 5 jednostek przetwarzanych), raz miałem jednocześnie 13 zadań liczonych

Troll81

freeHal nie potrezbuje optymalek. Po prostu pewnego pięknego dnia RAC pdoskoczył mi 10-krotnie :D I żaden seti na żadnych optymalkach tak mnie nie karmił

Pigu

Cytat: cezar w 02 Listopad 2008, 11:50
Freehal jeszcze liczy jako dodatkowe zadanie(na quadzie mam 5 jednostek przetwarzanych), raz miałem jednocześnie 13 zadań liczonych

potwierdzam - ma tak od kilku dni, prawdopodobnie liczy się bardzo szybko, a potem podczas odsyłania stoi dalej jako przetwarzany, ale wpuszcza już na proca następne jednostki, wcześniej po prostu procek przy wysyłaniu odpoczywał

Troll81

ale ostatnio freeHAL coś zmniejszył punktację.... choć ja zgarnąłem 125k punktów XD

OxyOne

Cytat: Troll81 w 02 Listopad 2008, 22:45
ale ostatnio freeHAL coś zmniejszył punktację.... choć ja zgarnąłem 125k punktów XD
biednemu zawsze wiatr ....

[/url]

Troll81

ale 125k zaorałem w tym czasie kiedy dobrze karmił :D