Vista i progress

Zaczęty przez TJM, 27 Kwiecień 2009, 15:18

TJM

Czy mógłby ktoś z 64 bit vistą i managerem 6.x sprawdzić działanie progress bara dla domyślnej aplikacji i może także dla tej z paczki z przerabianymi exekami ? Dostałem ostatnio kilka PMów o niedziałającym pasku postępu i nie wiem co za to winić, teoretycznie aplikacja/wrapper są te same dla wszystkich Windowsów i powinno być ok, jednak dostałem screenshoty które pokazują, że tak nie jest.

Zauważyłem jednak, że na screenach które ktoś mi przysłał w miejscu Elapsed time jest kreska, więc może się okazać, że to raczej bug managera którego używa (oby  :P)

OxyOne

Zapodaj do mnie temat na PM co mam zrobic
Mam viste 64 chetnie pomoge.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

[/url]

TJM

Na początek po prostu podłącz projekt i zobacz, czy z domyślną aplikacją pokazywany będzie postęp i czas CPU czy tam Elapsed (zależnie od wersji managera).

OxyOne

Wysyłam Ci jpg wiecej wyjasnia niz moje słowa...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

[/url]

TJM

Ok dzięki, wygląda na to że działa - zaraz gościowi napiszę, że jego manager nadaje się do liczenia jak kaktus na szczoteczkę do zębów.

OxyOne

buaaaaaaahhahahahahahahaaaa    XD XD XD XD XD lepeij niech sobie pendrivera na baterie kupi....

[/url]