Aktualności:

Czy uczestniczysz w Projekcie miesiąca?

Menu główne

BAM - nic nie rozumiem

Zaczęty przez Premislaus, 01 Wrzesień 2009, 19:01

Premislaus

Założyłem sobie konto na BAM. W profilach na stronach projektów dodałem się do Waszego zespołu. Na stronie BAMa raz mi pisało, że jestem w BOINC@Poland. Teraz mi pisze, że nie jestem, a jak daję wyszukaj to mi pisze, że już jestem... Następnie zacząłem najpierw liczyć dla genetic@life, ale u Was na wiki pisało, żeby odłączyć wszystkie próbki, to dałem przerwij i obliczyłem kilka próbek dla milkiwaya. Pobrałem paczki dla genetic i chce by mi BAM dopisał kolejny projekt i przy zapisywaniu się do projektów jest taka opcja, że może wyszukać już założone konta i tak daje - pisze, że sukces ale w "zasobach" tego nie ma. W obydwóch jest taki sam e-mail.

Troll81

serwisy ze statystykami i menadżery typu BAM miewają opóźnienia sięgające doby. Poza tym twój manager BOINC musi też być podłączony do BAM.

Premislaus

Cytat: Troll81 w 01 Wrzesień 2009, 19:25
serwisy ze statystykami i menadżery typu BAM miewają opóźnienia sięgające doby. Poza tym twój manager BOINC musi też być podłączony do BAM.

Jestem podłączony, a ostatnio łączył się BAM z moim komputerem o 16:00 coś i nie mogę zajrzeć w statystyki, bo pisze, że nie mam kredytów. A mam.

Tomasz R. Gwiazda

a punkty sa widoczne zwykle przed godzina 20:00 aktualizacja dzienna

Premislaus

Dzięki za fatygę, już sobie poradziłem :-).