Aktualności:

Nowy polski projekt BOINC - Universe@Home

Menu główne

Parodia ;-)

Zaczęty przez krzyszp, 15 Luty 2010, 22:53

krzyszp

To widać, jak chce się wejść przez angielskią sieć T-Mobile na NK:
http://tmuk.content-lock.t-mobile.net/cop/adult

Fajne zegarki :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

Troll81

CytatPołączenie zostało zresetowane

Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.

*   Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

*   Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

*   Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

krzyszp

Hehe, nie chcą się tym chwalić za granicą ;-)

Our Content Lock system protects under 18s from accessing inappropriate content, including unmoderated user-generated content and social networking sites. To remove Content Lock, click on the link below, call 1818 from your mobile or visit your nearest T-Mobile Store.

Poniżej jest link do formularza rejestracyjnego, gdzie możesz podać dane karty kredytowej (nie debetowej), z której pociągną 2 funty (do zwrotu) w celu weryfikacji, czy jesteś pełnoletni. Niestety, formularz zgłasza błąd...

Nie wyświetla też połowy filmów z YT, strony totolotka ani żadnych kasyn...

Moja wizytówka

Troll81

Proxy albo TOR :D

krzyszp

Cytat: Troll81 w 15 Luty 2010, 23:12
Proxy albo TOR :D
K....a, odpalać TOR'a tylko po to, żeby na NK wejść??? I tak zauważyłem to dopiero po dwóch miesiącach używania tego g... A skapnąłem się, jak skuszony ostatnią wygraną w Euro Million (2x56M funtów), chciałem drugi(!) raz w życiu kupić kupon totolotka...

Co do TOR'a, to w pracy czasami go używam do testowania pewnych rzeczy, ale kompletnie nie nadaje się do stosowania przy mobilnym internecie (powolność).

Moja wizytówka

Troll81

To się pogódź z cenzurą.....

krzyszp

Ni cholery, jutro idę im awanturę zrobić. W umowie nic nie ma o cenzurze. A jak będą marudzić, to ich na własnym forum obsmaruję.

Moja wizytówka

Troll81

Przeczytaj dokładnie umowę.....

Mchl

A ja cierpię (na co pewnie już się skarżyłem) na to że nartostrada jest na cenzurowanym przez co drugiego zachodniego ISP. Właściwie tylko erotykę mogę oglądać, bo wszystkie normalniejsze strony wysyłają moje żądania do /dev/null [/przesada]

W nagłych wypadkach wzywać przez: mail: mchlpl[at]gmail.com | PM|mchl[a]boincatpoland.org