Aktualności:

Nasz kanał IRC - Porozmawiaj z nami.

Menu główne

1% podatku. Pomoc dla Gosi.

Zaczęty przez AL, 04 Marzec 2010, 23:05

AL

Witam!

Jeśli ktoś z was nie przekazał jeszcze swojego 1% podatku, lub nie ma pomysłu komu go przekazać - to bardzo was proszę o przekazanie go mojej koleżance Gosi.

Gosia jest szczęśliwą mężatką, a także od niedawna matką cudownej córeczki, niestety niedawno na tą sielankę spadła straszna wiadomość o chorobie...

JaRa

Masz kolego trojana na stronie domowej

AL

Cytat: JaRa w 04 Marzec 2010, 23:25
Dziękuje za info. Widocznie jakiś element aktywny zaszalał. Pousuwałem większość i teraz powinno być już ok.

krzyszp

Cytat: AL w 05 Marzec 2010, 18:21
Dziękuje za info. Widocznie jakiś element aktywny zaszalał. Pousuwałem większość i teraz powinno być już ok.
Nie używasz czasami Total Commander'a jako klienta ftp?

Swego czasu było głośno o trojenie wyciągającym hasła na ftp z niego i doklejającego szkodliwy kod do stron...

Fajne zegarki :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

AL

Cytat: krzyszp w 05 Marzec 2010, 19:53
Cytat: AL w 05 Marzec 2010, 18:21
Nie używasz czasami Total Commander'a jako klienta ftp?

Swego czasu było głośno o trojenie wyciągającym hasła na ftp z niego i doklejającego szkodliwy kod do stron...

Tak właśnie było. Tym razem użyłem innego programu.

Troll81

MOże by warto pozamieniać hasła.....

krzyszp

Al - jakieś wieści nowe w sprawie koleżanki, udało się zebrać środki?

Fajne zegarki :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

Svistak

Kamraci - czy temat jest aktualny na ten czas rozliczeń podatkowych?... Dajcie info :) ...

Niewiele jest na świecie miejsc ciszy i spokoju

www.pripyat.com

AL

Tak ten temat jest nadal aktualny niestety. To droga kuracja i nie trwa m-c czy dwa - tylko o ile się nie myle - to do końca życia. W między czasie w zeszłym roku udało się zebrać kasę na protezę nogi dla siostry mojej dobrej koleżanki z czego się bardzo cieszę. Siostra koleżanki straciła nogę przez raka (bardzo rzadką odmianę) - musieli jej ją amputować. Protezę którą dostała z NFZ można było od razu wyrzucić - bo powodowała tylko dodatkowy ból i cierpienie. Teraz koleżanka ma nową protezę ze średniej półki cenowej za kilkadziesiąt tyś. i powoli wraca do "normalnego" życia.

Svistak

Chciałem się upewnić, bo zamierzamy wspomóc Gosię ekipą nauczycielską - nasza koleżanka Iza też ma SM, tylko że u Niej to są rzuty co roczne - na kilka tygodni paraliżujące którąś ze stron całego ciała, potem sterydy i po kolejnych tygodniach wraca do nas do szkoły... tylko, że izie udało się załapać na jakiś program z testowym lekiem w NFZ w Szczecinie i jakoś kobieta daje radę... to dzięki za info, po feriach (bo teraz ma je zachodniopomorskie) dam znać w szkole u siebie :) ...

Niewiele jest na świecie miejsc ciszy i spokoju

www.pripyat.com