Aktualności:

Nowy polski projekt BOINC - Universe@Home

Menu główne

Opinie o stronie!

Zaczęty przez gaciu, 21 Marzec 2006, 02:31

gaciu

---------- 02:29 21.03.2006 ----------

Mam do was wszystkich wielką prośbę. Prowadzę z bratem firmę zajmującą się transportem i przesyłkami kurierskimi. Mamy stronę internetową, jednak nie jesteśmy z niej do końca zadowoleni. Chciałbym prosić was o wejście na tą stronę i jej obcenkę z punktu widzenia klienta.

Jesteśmy w trakcie jej modyfikacji i mamy do dyspozycji ludzi którzy znają się na grafice i tworzeniu stron, oraz w pełni profesjionalną firmę reklamową. Więc każda, krytyczna w szczególności, uwaga będzie pomocna. Nawet najbardziej wykręcone pomysły są mile widziane.

Oto adres:

http://www.quriers.pl

Myślę, że po wszystkim poproszę ich o pomoc w tworzeniu strony PPB. Za darmo tego nie zrobią, ale myśle, że dam rade finansowo :)

---------- 02:31 ----------

aaa!! i tym razem będę wdzięczny jak zjedziecie tą stronę po maksie :D Oby  była to twórcza krytyka.

m2marek

Na stronie głównej tylko zdjęcie rowerzysty mi się podoba, pozostałe zbyt statyczne, pozowane. Może umieścić podobne do rowerzysty (Ostrość na kurierze-może być poruszony, tło nieostre, lub poruszone jeśli kurier zamrożony).
Strona rzystosowana tylko do jedne rozdzielczości.
Serwis krajowy i cennik lokalny odbiega od stylistyki reszty.
Można dożucić mapę stref- bo z opisów to trzeba sobie samemu wnioskować skąd dokąd za ile.
Informacja na stronie głównej zachęcająca do skorzystania z usług (piwo w 10minut;).

AL

Wg. mnie strona jest przejrzysta, może nawet za bardzo. Jakaś straszna pustka zionie z prawej u dołu, no i brak jakichś wodotrysków (coś w stylu animowanych guzików, albo jakichś flashowych zabawek) jednym słowem brak czegoś co by zachęciło usera do pozostania na tej stronie i do zagłębienia się w podstrony.