[Przyjmę/Kupię] Płyta główna Socket 939 z PCIe

Zaczęty przez Cyfron, 28 Październik 2010, 17:30

Cyfron

Potrzebuje płytę główną pod Socket 939 z PCIe
Mile widziana razem z pamięcią RAM  ::)

Ma ktoś do oddania/sprzedania? Komp jest składany do liczenia , mam grafę, procek, chłodzenie, zasilacz, dysk, miejsce, prąd, a grak mi płyty głównej z pamięcią...

Cyfron

podbijam/przypominam, ponieważ ogłoszenie ciągle aktualne!

Cyfron

Cytat: Cyfron w 28 Październik 2010, 17:30

Ma ktoś do oddania/sprzedania? Komp jest składany do liczenia , mam grafę, procek, chłodzenie, zasilacz, dysk, miejsce, prąd, a grak mi płyty głównej z pamięcią...

Ogłoszenie ciągle aktualne!
Tyle, że teraz chcę płytę z 2x PCIe oddalonych o przynajmniej 2 wolne sloty :) (np jak w Asus A8N)

Cyfron

ciągle aktualne, teraz jednak 2x PCIe  nie jest konieczne :) w ostateczności może być nawet i bez niego !!

AXm77

Będę miał płytę dla ciebie: GA-K8NXP-SLI, tylko muszę sprawdzić czy wszystko jest z nią OK. Mam też 2x 512MB DDR400 i Opterona 165 do kompletu. Jak możesz to poślij mi adres na PW, to sprawdzę ile będzie kosztować wysyłka.

Cyfron

możesz podesłać wszystko, najwyżej z reszty będziemy składać kolejny SKB@P :)

EDIT:
No i czy to ją dostanę, czy mam kupić. Jak kupić to za ile i co :)

AXm77

Dostaniesz, tylko najpierw muszę sprawdzić, a jak reszta części będzie użyta do SKB@P-a to możę jeszcze coś dołożę.  XD

Cyfron

no to świetnie  :parrrty:

Jakby płyta główna była całkiem padnięta nawet, a robiłbyś jakąś paczkę do mnie, to ja ją też poproszę, bo oddam ją kolesiowi, który zajmuje się sprzętem na uczelni i przyda mu się, aby stan się zgadzał :)

Troll81

AXm77

Żyje. Będziesz musiał kupić baterię i znaleźć plastikową ramkę do montowania radiatora.

Troll81

Cyfron

ramkę to ja mam :)

Bateryjki myślę, że nie potrzebuję, jeśli będę potrzebował, to chociaż tyle mogę sobie sam kupić:)

Pakuj co masz do oddania (działające lub nie) i wysyłaj do mnie  :arrr:

AXm77

Będziesz musiał chwilę poczekać, bo nie wiem czy dam radę w tym tygodniu wysłać.

Cyfron

procek leży już pół roku, to jeszcze miesiąc mu nie zaszkodzi :)
I tak wielkie dzięki za fatygę :)

Cyfron

Cytat: Cyfron w 28 Październik 2010, 17:30

ogłoszenie nadal aktualne, ponieważ nie mam kontaktu z kamratem, który się powyżej zobligował oddać płytę.

Cyfron

nikt by nie miał takiej płyty głównej (socket 939 z PCIe) do oddania, albo na prawdę taniego sprzedania ?  ???

Troll81

http://allegro.pl/dfi-rs482-infiniti-s939-ddr1-pciex-sklep-fv-i1550959493.html