Rozwieszanie plakatów B@P własnoręcznie

Zaczęty przez GRID, 07 Sierpień 2011, 11:37

GRID

Jakiś czas temu powstał nasz plakat promujący BOINC. Dla tego postanowiłem zamieścić ten wątek aby każdy mógł pochwalić się ile plakatów rozmieścił.

Zacznę od siebie. Zamieściłem 4 plakaty w szpitalu i jeden w urzędzie miasta w Brzeszku (woj. małopolska) oraz 2 plakaty na przystankach autobusowych.

gregre

2 w pracy,
6 w szkołach
i kilka na tablicach ogłoszeniowych
jeszcze parę zostało z przesyłki od Cyfrona  ;)

Cyfron

jeden u mnie w pokoju na uczelni, jeden przed laboratorium - nad innymi myślę gdzie :)

mimeq

Juz to gdzies w jakims watku wklejalem,dobrze ze wrocilo to moze jeszcze porozwieszam - klatka schodowa u mnie w bloku:

http://i53.tinypic.com/28uh2mb.jpg

Cyfron

zacnie:)

Ktoś ma jeszcze na koncie osiągnięcia na tym polu?

GRID

muszę dodać do mojego dorobku 2 plakaty, jeden na lodówce u rodzinki mojej dziewczyny a drugi na mojej lodówce  :)

AL

Ja 1 powiesiłem w pracy (zniknął po jednym dniu, ale sądząc po ilości zapytań od kolegów - to ktoś go sobie  zgarnął w charakterze ulotki), jeden na tablicy ogłoszeniowej w Straconce niedaleko domu rodziców i jeden na słupie ogłoszeniowym w Cz-Dz.

krzyszp

Myślicie, że jest opcją przygotować ulotkę specjalnie dla emigrantów? Jak coś, to w mojej okolicy jest coś ok. 3k naszych...

[moderacja: a nie powinieneś tego pytania zamieścić w dziale ulotka?]

Fajne zegarki :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

AL

Szczeliłem fotki wracając ostatnio po pracy (po drugiej zmianie) i odziwo kilka dni po powieszeniu - plakaty jeszcze wisiały!