Aktualności:

W MEDIA znajdziesz grafiki, banery i avatary

Menu główne

www.youhavedownloaded.com

Zaczęty przez goofyx, 15 Grudzień 2011, 09:58

goofyx

www.youhavedownloaded.com
Ktoś to widział wcześniej?
Można się strachu najeść :)

Troll81

CytatHi. We have no records on you.

This means you are using a private torrent tracker or, of course, you may not be a torrent user at all! It happens. Please, entertain yourself. Feel free to see what other people have downloaded. The search box is on the top. If you have any friends who use torrents, use it to scare them off. We also have a widget that you can install in your website, blog or Facebook page. Or you can just send them a link to this site. They will see a table similar to what you see below. The only difference — they will see their downloads.

ja tam się strachu nie najadam...

goofyx

Cytat: Troll81 w 15 Grudzień 2011, 10:53
CytatHi. We have no records on you.

This means you are using a private torrent tracker or, of course, you may not be a torrent user at all! It happens. Please, entertain yourself. Feel free to see what other people have downloaded. The search box is on the top. If you have any friends who use torrents, use it to scare them off. We also have a widget that you can install in your website, blog or Facebook page. Or you can just send them a link to this site. They will see a table similar to what you see below. The only difference — they will see their downloads.

ja tam się strachu nie najadam...
Niby tak <- czytałem to.

Ale nie uważasz że różnego organizację, mogą z tego skorzystać <- nie mówię tu o moim IP itp ale ogólnie o tym serwisie.

krzyszp

Na pewno wykorzystają :(
Zresztą, jestem pewien, że admini będą chętnie sprzedawać te dane hurtem.

Fajne zegarki :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

Troll81

dlatego nie korzsta się z torrenta który ujawnia twoje IP :D sa lepsze metody.... np ANTS

goofyx

Cytat: Troll81 w 15 Grudzień 2011, 11:43
dlatego nie korzsta się z torrenta który ujawnia twoje IP :D sa lepsze metody.... np ANTS
ANTS ?
Cóż to za wybryk?

Troll81

krzyszp

Cytat: Troll81 w 15 Grudzień 2011, 11:48
P2P w sieci TOR
P2P na Torze? Nie jest to zbyt zgodne z jego etykietą...

Fajne zegarki :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

Gołąbpocztowy

Nie wiem po co taka panika. Przecież te informacje od dawna można było dostać. Oni po prostu odpytują tracker o listę peerów mających jakąś część danego pliku i potem zapisują to w bazie i tworzą listy co kto ściągał. Zawsze tak tracker działał i tak będzie działać.

Troll81

dlatego nie uzywa się torrentów do piracenia  XD ale linuxy ssać nimi miło :D

Gołąbpocztowy

używa się i będzie się używało. Taka lista to żaden dowód w sprawie...

Mchl

Taka lista nie, ale na podstawie takiej listy (a właściwie na podstawie ogólnodostępnych danych, z których ona powstawje) można iść w stronę uzyskania rzeczywistych dowodów.

W nagłych wypadkach wzywać przez: mail: mchlpl[at]gmail.com | PM|mchl[a]boincatpoland.org

Tomasz R. Gwiazda

ale ona tylko pokazuje ruch z torrentow?