Wydarzenie publiczne: Wspieramy polskie projekty naukowe

Zaczęty przez GRID, 28 Styczeń 2012, 12:03

Która grafika podoba Ci się najbardziej ?

Wersja 1
Wersja 2
Żadna

GRID

W tamtym roku mieliśmy wydarzenie na Facebook'u. Teraz niema żadnego więc założyłem nowe.

Wydarzenie: Wspieramy polskie projekty naukowe

To prototyp. Zrobiłem na szybkiego, grafika i tekst do poprawienia. Na razie spadam, czekam na sugestie. Oczywiście dużo zależy od pracy grupowej i od was.

[smg id=9309 type=full align=left caption="wersja 1"][smg id=9310 type=full align=left caption="wersja 2"]

Tobas

Na mój gust logo boinc i kolorystyka powinny być takie jak na Berkeley

GRID

Z loginem BOINC będę musiał przerobić całą kolorystykę. Pomyślę nad tym ale to jest raczej dla osób które nie będą widziały różnicy.

GRID

Dodałem wersję z logiem BOINC i ankietę. W planie dodanie jeszcze jednej wersji. Na wydarzeniu zamieszczę tą grafikę która zdobędzie najwięcej głosów.

pawg

Druga wersja lepiej opisuje co trzeba zrobić  :)

GRID

Właśnie znalazłem coś takiego www.facebook.com/nieACTA?sk=app_190322544333196
i będę kombinował jak dać takie zdjęcie u nas. Jeżeli się uda to wrzucę tam te czerwone.

a już zakumałem chyba. Ta strona z acta to "strona" a nasze to "wydarzenie". Ktoś widział jakieś wydarzenie z plakatem ?

Troll81

GRID

:book: Ok widzę że się spisujecie panowie. 720 osób zaproszonych. Tym więcej osób się zaprosi tym więcej usłyszy o polskich projektach naukowych.

GRID

Wykupiłem za 200zł reklamę na FB.
[smg id=9317 caption="podgląd Reklamy BOINC na Facebook"]

Ustawiłem bardzo niski koszt za kliknięcie. (10 groszy) Będzie się czasami pojawiać i jeszcze rzadziej ktoś kliknie. Samo kodowanie loga B@P też się przyda.

Kryniek

GIRD a korzystałeś może z kodu promocyjnego na 100 zł? Bo mam taki na zbyciu dla zespołu. Pisałem kiedyś o tym.

GRID

To mój pierwszy raz z FB. Widzę takie pole. Zapodaj kod na priv jak możesz.

Kryniek

Poszło PW.

Ciekawe jaka skuteczność będzie tej reklamy.

Troll81

Kryniek

Ja dostałem, gdy wykupywałem ostatnio serwer w home

Cytathttp://home.pl/dodatki/facebook

Troll81

chodzi mi o to ze czesto w ramach promocji pojawiają się kupony promocyjne. A to reklama na Google a to na FB i wogóle można by toto wykorzystac...

GRID

Ok załadowałem. 100zł już wspiera polskie projekty naukowe  :)

[smg id=9318 align=center caption="Kupon reklama Facebook"]

GRID

Osoby, które wezmą udział (48)
Zaproszeni (769)

Troll81