Aktualności:

Czy uczestniczysz w Projekcie miesiąca?

Menu główne

Jaki reminder

Zaczęty przez tito, 11 Luty 2012, 15:46

tito

Ma ktoś jakiś fajny programik przypominający? Do tej pory używałem minireminder - rewelacyjny, mały programik, ale ma tylko możliwość włączenia przypominania corocznego. Dziś sprawdziłem miniminder, ten ma przypominanie co dzień, tydzień, miesiąc itp, ale nie ma możliwości dołączania żadnych notatek do zdarzenia.
Ktoś ma takie małe coś? Jakieś wielkie kombajny odpadają - Żoneczka nie da rady z obsługą.

krzyszp

Ja używam Thunderbirda (poczta) + lightning + kalendarz googla w tym ostatnim. Sprawdza się bardzo dobrze.

Fajne zegarki :)
Należę do drużyny BOINC@Poland
 Moja wizytówka

Tomasz R. Gwiazda

Google Calendar :)
zsynchronowany z Outlookiem i z komorka i tabletem na Androidzie
na obu zainstalowany Bussines Calendar

a i moja kobieta tez tego uzywa i synchronizuje swoja komorke i dodatkowo mnie dodaje do osob informowanych (wiec jej wpisy w kalendarzu pojawiaja sie tez u mnie). Skoro moja dala rade to Twoja tez sobie poradzi

phobos

Również polecam google calendar, na telefonie z androidem i na pulpicie w postaci widżetu. Widżet wyświetla pod kalendarzem nazwy wszystkich wprowadzonych wydarzeń.

tito

On line odpada-na statku mi nie przypomni i dostanę od żony  :whip:, bo o czymś zapomnę  :wacko:

phobos

Działa tez offline (na telefonie na pewno, z resztą nie jestem pewien) ale nie zsynchronizujesz nowych wydarzeń między urządzeniami bez dostępu do sieci.