Raz, dwa ,trzy YouTube(Google) zadziwia mnie nie od dziś

Zaczęty przez Krzysiak, 06 Styczeń 2013, 18:00

Krzysiak

Tak się zastanawiam nad rozumowaniem świata przez YouTube(Google)  :fright:

Jak wiadomo jeżdżę sobie samochodem nagrywam różne rzeczy przy pomocy wideo-rejestratora na YouTube  i próbuje coś z tego mieć - a dokładniej kupić lepszy sprzęt w przyszłości zezwalając na wyświetlanie reklam  :whistle:

I teraz zamieszczam filmik który łamie prawo i nie mam do niego prawa aby wyświetlać reklamy
http://www.youtube.com/watch?v=z6CgtUeOFs4
Ale dostaje list że jeśli chcę mogę złożyć wyjaśnienia:

Witaj KrzysiakPL,
Na tym etapie nie możemy zatwierdzić Twoich filmów, ponieważ nie mamy wystarczających informacji na temat Twoich praw do ich komercyjnego wykorzystania.
Możemy ponownie sprawdzić Twoje filmy, jeśli potwierdzisz, że masz prawa do komercyjnego wykorzystania wszystkich zawartych w nich materiałów. Dotyczy to całego materiału filmowego, zdjęć i obrazów, muzyki, nagrań z gier wideo i innych elementów audiowizualnych. Więcej informacji
YouTube zastrzega sobie prawo do podjęcia ostatecznej decyzji, czy film może być przeznaczony do generowania przychodu. Możliwość zarabiania na filmach możemy wyłączyć partnerom, którzy wielokrotnie zgłaszają filmy niespełniające warunków programu. Wszystkie filmy podlegają naszym Warunkom korzystania z usług i Wskazówkom dla społeczności, a jeśli nie spełniają wymienionych tam wymagań, mogą zostać usunięte z serwisu.
Podaj poniżej dodatkowe informacje:
"Umowna przejezdność Trasą Sucharskiego prawie tydzień po otwarciu"
Pamiętaj, że czas potrzebny na sprawdzenie filmu zależy od wielu czynników, w tym od wyników oglądalności. Nie zawsze jesteśmy w stanie przetworzyć każde zgłoszenie, ale stale monitorujemy te czynniki i nadajemy zgłoszeniom odpowiednie priorytety.
Pozdrawiamy,
Zespół YouTube

Więc wycinam kilka sekund z przodu kilka z tyłu nic nie wnoszących do całości I wszystko już jest ok mam pełne prawa do filmu  %)  %)  %)
http://www.youtube.com/watch?v=ddVlNA6lq30

Jaki przekaz jest ukryty w tych kilku sekundach  :fright:  :facepalm2: ja niczego się nie dopatrzyłem

A i oba filmy bez dźwięku

>>Moja szczegółowa sygnatur<< %)                                      >> Spis moich odkrytych liczb pierwszych << :whistle:

Troll81

może zadaj to pytanie zespołowi YT. Jakich to niby praw nie masz do filmiku który nagrałeś sam......